sin título_2016_03_06-2
El Dr. Joaquim Mauricio Casanovas és el responsable de l’àrea d’Oftalmologia i Director d’Àgora Clínic Maresme. Amb una extensa trajectòria, el Dr. Mauricio va llicenciar-se en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona l’any 1981, i va especialitzar-se posteriorment en Oftalmologia a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Compta amb una gran experiència professional. Actualment, des de 2024, preste els meus serveis o realitzo visites únicament a la consulta de l’Àgora Clínic Maresme,  com a especialista en Superfície Ocular i Còrneas (ull sec), Cataractes, Cirurgia Refractiva, Presbícia i Oftalmologia Clínica General englobant tant Uveïtis i Glaucoma com Retina Mèdica

Ha estat també l’oftalmòleg del Centre Mèdic del c/. Francesc Macià 35 del Masnou des de 1994 fins al 2014.

El Dr. Mauricio també ha sigut professor docent durant un llarg període de la seva carrera a la Universitat de Barcelona, i ha participat diversos congressos tant nacionals com internacionals.

Tanmateix, ha escrit diverses publicacions a les principals revistes mèdiques nacionals, així com a nivell internacional al Journal of Refractive Surgery dels EE.UU.